Categorieën
Fiets Reparaties

reparatie fietsaccu

Er breekt een simpel pennetje af van de connector waarop de lader moet worden aangesloten. De connector zit vast in de achterlichtunit die deel uitmaakt van de accu. Deze unit is wel los te schroeven, maat daar houdt het ook op want de bedrading tussen de accu en de unit is helemaal ingegoten. De connector is niet bereikbaar. Enige oplossing is een nieuwe accu kopen! Tikt u maar €350 af.

Gelukkig was de oude accu waarvoor deze in de plaats was gekomen niet weggegooid en daarvan was de connector nog goed. Dus heeft deRepareerMeneer de units verwisseld zodat de accu weer geladen kan worden en heeft de klant een hoop geld bespaard en het milieu voorlopig minder belast.

Gazelle heeft een keus gemaakt door alles in te gieten waardoor reparaties niet meer mogelijk zijn. En gekozen voor een connector met pennetjes die kunnen afbreken als je in het donker met koude vingers moet prutsen om de lader aan te sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *